sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Tervehdys maalta

Palailin yön yli kestäneen vierailun jälkeen takaisin omaan kotikolooni. Ihan kiva oli käydä, mutta vielä kivempi oli palata omiin nurkkiin ja omien asioiden pariin. Perheen suuri tragedia on tällä hetkellä rikkoutunut 28" televisio. Millainen uusi ostetaan, ostetaanko uusi ylipäätään ja jos ostetaan niin millainen.? Jostain syystä nuo vanhukset ovat taas saaneet kamalan väännön aikaiseksi aiheesta.
Kyse ei ole rahasta, vaan joku ihme arvovalta/periaate/valtataistelu on jälleen kerran kytemässä. Äiti, mistään tekniikasta mitään ymmärtämätön ihminen haluaisi uuden littutelkun ja on valmis pistämään siihen rahaa sen tonnin mitä se nyt tuntuu maksavan yleisen hintakatselun perusteella. Isä taas haluaisi ostaa käytetyn vanhan putkinäyttö-telkun mahdollisimman halvalla. Äh. Toivottavasti saavat kähinät kähinöityä ja sen uuden telkun hommattua ennen joulu, muuten tulee aika tylsä joulu. Katsotaan nyt mitä tapahtuu. Ärsyttävää jankkaamista moinen.
Akvaariot odottavat täällä omassa kotona yleistä siivousta ja veden vaihtoja. Jostain syytä laiskottaa ihan hemmetisti, eli jotain uutta tuon harrastuksen saralla pitäisi saada aikaiseksi/keksittyä. Ei oikein nappaa nyt tuo lasilaatikko huoneen nurkassa ja niitä himoitsemiani uusia taistelukala-tyttöjäkään ei tunnu mistään liikkeestä löytyvän.

Ei auta. Pitää kaivaa se letkukieppi kylppäristä ja alkaa siihen veden vaihtoon...

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Vanhemmat on hauskoja joo. Mun äiti tekee kaikki päätökset ihan itse, mutta koska asioista täytyy parisuhteessa keskustella, onnistuvat he miehensä kanssa saamaan aikaan tuollaisen tappelun joka tapauksessa, vaikka kaikki tietävät että lopputulos on se mikä on äitin tahto :D. Toivottavasti mä en alitajuisesti harjoita ihan samanlaista vallankäyttöä....

Mulla oli kans vaikeuksia motivoitua vedenvaihtoon, vaikka purkki on aika uus. Kivasti se innostus siitä sitten taas lähti..

Vesihiisi kirjoitti...

Itsekkin toivon, ettei kaikki negatiiviset tavat omilta vanhemmilta olisi periytyneet minulle. Tietoinen välttely ei aina toimi, vaan alitajuisestihan noita juttuja näkyy ikävä kyllä toistavan omassa elämässään.
Joskus se kommentti "olet ihan kuin äitisi" ei ole tuulesta temmattu, mutta minkäs näille teet. :)