lauantai 10. lokakuuta 2009

Syksyinen Savonlinna







Allas ja minä palattiin molemmat reissusta ehjinä, vaikka aamun liukkaat autoillessa hieman aiheutti ylimääräistä jännitystä tiellä pysymisen suhteen. Hysteriaa hieman lisäsi RadioNovan jatkuvat tiedostukset etelän teistä ja kolariryppäistä, noh eipä meillä täällä korvessa ole noita ruuhkia siinä määrin.

Kävin siis Savonlinna kautta Susirajalla ja piti pysähtyä Savonlinnassa kuvailemaan maisemia näin turistivapaana aikana. Kaunista ja koleaa oli, ohessa todistusaineistot reissuista. Pässikin on tukevasti paikoillaan ja sorsatkin vasta heräilivät ja eivät edes jaksaneet kerjätä herkkuja meikäläiseltä. Tuo yksi neitosorsa kyllä oli niin pulska, että ei lisäravintoa kyllä näytä kaipaavan.

Niin-n ja Mikkelin tori on nyt siten tämän näköinen tätä nykyä... Pysäköintitilaa tarvitaan ja tilaa saadaan vain enää torin alta, eli Kuopion mallin mukaan toriparkki on rakenteilla. Lisäpaikkoja pitäisi tulla kahteen kerrokseen yhteensä 620autopaikkaa. Homman pitäisi valmistua vuoden 2010 loppuun mennessä. Aikasta ruma, ettenkö sanoisi.

1 kommentti:

Rui kirjoitti...

Olá, bonitas fotos
bjs
RS