perjantai 9. lokakuuta 2009

Nasselaukku


Siinähän se nyt on. Käytännöllinen ja äärimmäisen kestävä, sekä halpa ostos. Kuka tykkää ja kuka ei. Ne trenditietoiset varmasti karsastava tätä kassia, mutta mie tykkään. Ja muulla ei ole minulle niin väliä. Ainut mikä minua veskassa haittaa on tuo armeijan logo, mutta sen saa varmaan jollain kangasmerkeillä tms. piiloon tarpeen niin vaatiessa.

Olin suunnitellut lähteväni tänään suoraan töistä vanhempiani tapaamaan Susirajalle, mutta kriisi perhepiirissä pisti lähdön jäihin. Turha minun on sinne mennä tappelun keskelle mieltäni pahoittamaan, onneksi nykysin on vara valita menemisensä ja tulemisensa. Ajelen korvaavana puuhina sitten huomenna Savonlinna kautta Rääkkylään hakemaan uuden akvaarion. Tuleva pytty on Juwelin Rekord 80 litrainen allas pyökin värisellä aluskaapilla ja toivottavasti allas on nyt niin hyvä kuin myyjä sitä mainosti. Pienenä haaveena olisi saada tulevasta pytystä taistelukaloille isompi oma lajiallas, tuo 40-litrainen allas on oikeasti liian pieni haaremille äksyn ukon ahdistellessa tyttösiä. Jääkööt vaikka pieni pytty sitten varapytyksi tai poikasaltaaksi. Tai rapusiahan siellä olisi kiva pitää tai, tai, tai... eli nyt alkaa taas mielikuvitus rönsyämään. Pitäisi vaan jostain saada hommattua se koiraspuolinen taistelukala ja hankintalistalle menee myös lisää hiekkaa ja kasveja.

Hani seikkailee tällä hetkellä "kesälomareissullaan" Rovaniemellä ja nainen kysyi minulta päivällä puhelimessa josko vaikka muutettaisiin sinne asumaan. ÖÖÖÖÖ, no ajatus ei tällä hetkellä suuria riemun kiljahduksia saanut minussa aikaiseksi, mutta saahan sitä miettiä vaihtoehtoja. Hui sentäs, aika pelottava ajatus.

1 kommentti:

-L- kirjoitti...

Oukei. Asia selvä. Näyttää ihan asialliselta. :) Ei ole tullut pitkään aikaan katsottuakaan armyshoppien tarjontaa...