torstai 23. heinäkuuta 2009

Nam

Tein juuri äsken erittäin kaloripitoista ja epäterveellistä pitsaa ja jälkkärinä olisi mansikoita ja jälkkärin jälkkärin sitten siideriä. Nam. Piti vähän ottaa hemmottelua työahdistuksiin ja nollata vähän päätä ihan jollain muilla puuhilla kuin töihin liittyvillä. Uh sentäs taas noille työkuvioille.

Noista työkuvioista voisi mainita sen verran, että voi miten helpompaa minunkin elämäni töissä olisi, jos ihmiset maksaisivat laskunsa ajoissa ja mitään pakkotoimenpiteitä ei tarvittaisi suoritusten saamiseen. Kun kuulee riittävän monta tarinaa kurjuudesta ja rahapulasta, niin enemmin tai myöhemmin iskee oikeasti suuri kyynisyys ja ei enää jaksa kuunnella tarinoita miten mikäkin korvauksia jakeleva taho ei ole hoitanut suoritteitaan. Huokaus sentäs. Onneksi työhön mahtuu mukaviakin hetkiä ja asiakkaita. Tänäänkin eräskin naisasiakas totesin varsin osuvasti nähtyään asiakaspisteen lähellä kasvan poikkeuksellisen upean kultaköynöksen, että kun te (asiakaspalvelijat) puhutte niin paljon täällä paskaa ammatikseen niin viihtyyhän se tuokin kukka näköjään takia. Hih, varsin suora mielipide ja osittain jopa totta, eli nauruksihan se meni. Lannoitusta se kait paskanpuhuminenkin on. :) Jep, jep.

Ravit meni mönkään tällä kertaa migreenin tjms. kakkajutun takia. Pesiksetkin jäi sen takia katselematta myöskin, mutta pääsinpähän edes käymään pikaisesti kotikotona. Äitikin koetti salaa juhlia 60v juhliaan, mutta haaveeksihan se näköjään jäi hyvästä yrityksestä huolimatta.

Sarkastisesti voisin todeta myös, että voi kuinka paljon helpompaa elämäni olisi ollutkaan jos olisi jo vuosia vuosia sitten uskaltanut mennä ostamaan miesten osastolta vaatteita itselleni. Kynnys on nyt näköjään madaltunut ja uskallan jo suorilta mennä katsomaan silmää miellyttäviä vaatteita äijäosastolle. Moiset kutaleet kun oikeasti sopivat meikäläisen tasapaksulle vartalolleni varsin mukavasti ja en enää edes jaksa miettiä mitä muut ajattelee minusta tai pukeutumisestani. Hemmetti onko sillä väliä, minun elämäni, minun viihtymiseni ja hyvinvointini se ratkaisee eikä muiden ajatukset. Kai se on sit hyvä myöhään kuin ei milloinkaan, oivaltaa tämäkin elämää helpottava tosiasia. :)

Ei kommentteja: