torstai 16. heinäkuuta 2009

Jahas

työpaikalla riehunut vatsatautivirus on tainnut sitten iskeä minuunkin, eli lyhykäisesti sanottuna tänä iltana on tullut istuttua pytyllä ihan riittämiin. PÖH. Toivottavasti pöntöllä istuminen riittää, ettei tarvitse alkaa halailemaan ja säästyisin oksentelulta. En juurikaan olisi kaivannut moista riesaa itselleni, oli suunnitellut huomenna meneväni kotikotiin vanhempien luo tuonne Susirajan seutuville, mutta taitaa nyt sit peruuntua koko homma. Äiti täyttää pyöreitä vuosikymmeniä ja olisi ollut hieman tarvetta suunnitella isän kanssa sotasuunnitelmia lahjusten varalle. On se vaan hankalaa ostaa lahjaa ihmiselle jolla on jo kaikkea maallista tavaraa ja joka ei halua lähetä yhtään mihinkään reissuun matkailumielessä näin kesäaikana.

Sunnuntaina olisi myös St.Michel-ravit Mikkelissä jonne minulla olisi suurikin hinku mennä, mutta katsotaan nyt peruuntuuko tämäkin hauskuus. Hemmetti. Haluaisin ehdottomasti myös mennä seuraamaan pesäpalloakin, mutta en taida kaikkea onnistua mahduttamaan yhteen viikonloppuun vaikka miten haluaisin.

Sain myös myytyä ylimääräiset Madonnan liput ihan asialliseen hintaan asiallisille ostajille, eli kaikki hyvin silläkin rintamalla. Hieman huvittavaa oli työkavereiden jälkikäteinen kiinnostus aiheeseen, nostivat roikaleet melkomoisen metelin kun ilmoitin saaneeni ylimääräiset liput kaupaksi. Kun he kuulema olisivat ne voineet ostaa... joo ihme vaan kun heillä ei ei ollut kiinnostusta aiheeseen kun aiemmin kesällä ostohalukkuutta vapaille lipuille kyselin. Pitäisi vaan itse hieman uhrata ajatuksia tuon oman konserttireissun suunnitteluun, autoilu sun muu kun on niin hemmetin hankalaa tuolla pääkaupungissa.

JA taas vessa kutsuu. Voi ei.

Ei kommentteja: