keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Työharjoittelupaikkoja

Olen viime päivinä metsästellyt työharjoittelupaikkoja ihan urakalla. Kun vaan tietäsi mikä olisi kiva ja minne kannattaisi mennä, eli se iäisyysongelma jälleen kerran. Tai jos edes varmuudella tietäisi minkäs alan juttuihin sitä oikeasti haluaisi palailla.Toiset kursseilijat tahkoavat perus atk-opintojaan ja minä vapautuksen siitä saaneena koetan päästä muuta porukkaa aikaisemmin työharjoitteluun.

Kävin tuossa harjoittelupaikka-ahdingon ohessa vakavia ihmissuhdekeskusteluita miespuoleisen kaverini kanssa. Oli varsin outoa nähdä aina yleensä niin rauhallisen ja kivikasvoisen miehen kärvistelevän suuren rakkauden pauloissa. Eipä siinä muuten mitään, mutta kun se miehen rakkauden kohde ei ole se oma aviovaimo. :( Kunnon soppa on siis keitetty jo, saa nyt nähdä miten tuossakin käy.

Blogitekstien palauttelu jatkuu pikkuhiljaa ja osa kuvistakin on onnekseni löytynyt bittitaivaalta pelastettavaksi asti. Harmillista puurtamista tämä silti on, mutta haluan kuitenkin säilyttää tarinat ja tapahtumat tallessa. Jää edes joku todiste siitä, miten viime vuosikin tuli oltua ja elettyä.

Ei kommentteja: