maanantai 19. marraskuuta 2007

The Joulu sucks

Joo. Tarviiko sanoa enempää. Ensimmäiset joululaulut on jo kaupoissa soineet, joulunavajaiset on vietetty kaupungilla marraskuun puolessa välissä ja joulupukkikin jo bongattu kävelyllä. Pöh. Osta, osta ja OSTA. Jos et muuten, niin velaksi onnistuu ostaa se vain 2000 euron arvoinen aivan välttämätön hypersuperälynkätsymega telkkari, mitä ilman ette voi tulla toimeen. Mie taidan oikeasti haluta viettää ihan rauhallisen joulun itsekseni, ilman typerää hössötytä ja käyn sitten joulun pyhinä rakkaiden luona. Jos olisi varaa taloudellisesti, niin vuokraisin jonkun mökin kaupana kaikesta ja olisin siellä viettäen rauhallista ihanaa joulua. Katsotaan nyt mitä tässä vielä keksinkään.

Olen jostain syystä tehnyt jo jonkin aikaa mielessäni listaa tekemättömistä ja kokemattomista asioista omassa elämässäni. Tänäänkin tuli jotain uutta tehtyä, sillä ostin elämäni ensimmäiset Arnolds-donitsit. Rasvaisia olivat moiset tekeleet, eli ehkä tämäkin jää vain kerran elämässä kokemukseksi. Kävin myös seuraamassa naisten 1-div. salibandia ja se osoittautui hyvinkin mukavaksi katselukokemukseksi. Luulen, että tulen menemään seuraavankin kerran katseluoppilaaksi kunhan vaan sopiva peli täällä lähistöllä on tarjolla. Sekin on nyt sit koettu. Listassa seuraavana taitaa olla jääkiekko-ottelu... ELi pienet ne minunkin ilot on, mutta iloja ovat kuitenkin. Niin. ;)

Niin-n, ja kurssielo tökkii rankasti. Jopa niin rankasti, että minä ja moni muukin on vakavasti harkinnut ko. kurssin keskeyttämistä, jos se vaan ilman karenssiä olisi mahdollista. Minä en halua kuunnella vittuiluja mieheltä, joka korostaa omaa erinomaisuuttaan meihin verrattuna. Ja kun se ukko on vielä suuremman luokan sovinisti, mielestäni korrektiin käyttäyttymiseen ei kuulu kaksimieliset vitsit ja naisten ämmittely, kotiäitien haukkuminen ja ihmisten yleinen vähättely. Olen närkästynyt ja nyt minä ymmärrän ihmisten puheet työkkärin ostamista höpöhöpö-kursseista joilla työllistetään vaan se konsulttiyrityksen työntekijät.

1 kommentti:

Vesihiisi kirjoitti...

Testausta testausta vaan