lauantai 21. lokakuuta 2006

Lauantaisen aamun tunnelmia

Postcrossing-harrastus vei minut ihan mennessään. Outoa innostua jostain näinkinkin pienestä ja olen tässä kovasti väsäillyt ja ostellut kortteja ihmisille lähetettäviksi. Sen ensimmäinen oma vastaanotettu kortti on vielä saamatta, mutta yksi lähettämistäni on päässyt perille Ranskaan. Mietin vaan, että teinköhän mokan jättäessäni sukunimeeni ääkköset? Kaikki eivät varmaan ole kovin tuttuja Ä-kirjaimen kanssa, mutta toivottavasti ne minulle tulevat postikortit löytäisivät perille ihan ilman "a with dots" versiotakin.

Olen myös löytänyt oudon mieltymyksen paritusohjelmiin. Maajussille Morsian on ollut yllättävän viihdyttävä sarja kolmoselta ja kakkosen vastaava ohjelma Menolippu tuli myös katsottua loppuun. En tiedä onko tämä oire vanhenemisesta, vai siitä ihanasta asiasta, ettei itse ole sinkku, joka enemmän tai vähemmän epätoivoisesti etsii partneria itselleen. Onhan se kovin lutuisaa ja mukavaa katsella moisia ohjelmia oman kullan kanssa sohvalla lähekkäin. :) Vai onko minullakin takaraivossa tiedostamaton ajatus paluusta maalle ja tavallaan niille omille juurilleen. En tiedä.

Ensimmäiset pakkaset olivat tällä viikolla ja tein torstaina pikavisiitin maalle vaihtamaan autooni talvirenkaat. Ihan minä ne itse sain vaihdettua, eli kyse ei ollut naisellisesta avuttomuudesta, vaan siitä että säilytän renkaitani vanhempieni luona. Pieneen varastokopperooni kerrostalon tiloissa kun on kertynyt tavaraa ihan liiaksikin ilman niitä renkaitakin.

Ompelukone odottaa tuossa valmiina. Minun pitäisi vaan käydä kangaskaupassa, ostamassa sitä sun tätä tarpeellista. Mielessä on monta ihanaa juttua mitä haluaisi tehdä ja kokeilla, mutta käyn nyt ensi katselemassa ihan vaan ideoita ja kankaita. Eikä se varmaan olisi huono idea käydä kirjastossa katselemassa alan lehtiä ja ilokseni olen huomannut käsityöaiheisia blogejakin olevan runsaasti näytillä netin ihmeellisissä syövereissä. Tutkimista siis riittäisi, kun vaan olisi sitä joutavaa aikaa tälle kaikelle. *huokaus

Ei kommentteja: