tiistai 11. marraskuuta 2008

Päivän pohdinnat

Ulkona on kurja keli, siis todella kurja keli. Tuulee, myrkyää ja vettä tulee taivaan täydeltä. Oli melkomoisen jännä kokemus pyöräillä töistä kotiin kun koko kaupungin katuvalot olivat syystä tai toisesta pimeinä. Onneksi pyörän valo sentäs toimi, oli edes pieni varoitus muille kulkijoille että nyt sieltä tulee joku. Mietin vaan kauhulla autoilijoita, joilla oli varmasti suuria vaikeuksia nähdä jalankulkijat ja valottomat/ilman heijastimia olevat ihmiset kaiken sen häikäisyn ja sateen keskeltä.

Kotimatkalla myrskyn keskellä polkiessani, minulla olikin poikkeuksellisen arvokas lasti repussani. Kävin investoimassa neljään akvaariokalaan 36 euroa. Täydensin ison altaan monnislaumaani 4 jaguaarimonnisella ja kotona oivalsin, että olin sitten ostanut 3 jaguaarimonnista ja yhden vieraan lajin edustajan. Lajimääritys on vielä kesken, mutta kovasti kaveri näyttää helmimonniselta. Ei haittaa mitään, sopiihan se tuohon porukkaan varsin kivasti enpä sitä nyt takaisin meinaa enää roudailla. Varsinkin kun tiedän, että moinen laji on aikasta paljon kallimpi kuin nuo jaguaarimonniset... ;)

Viikonloppuna olisi Hanin synttärit. Lahjatoivomuslista on hillittömän pitkä, mutta ehkä siitä pitäisi jättää jotain jouluksikin ja olisihan se jotain yllättävääkin kiva keksiä. Saa nyt nähdä, en tässä avaudu aiheesta sen enempää kun synttärisankari todennäköisesti lukee tätä blogia ennen viikonloppua.

Eilen mietintää aiheutti Savon Sanomat, tänään taas Länsi Savo-lehti. Uutisena oli sunnuntaina
tämä

Mistä sitten seurasi tiistaina tämä

Mietin vaan millaista keskustelua tämä on aiheuttanut kirkon piirissä. Olen itse henkilökohtaisesti varsin syvästi loukkaantunut kirkkoon ja kirkon edustajiin, tai ainakin siihen erääseen joka rinnasti kesäisessä keskustelussa Hanin ja minut, eli siis kaikki kaltaisemme lesbot saman kastiin pedofiilien yms. kanssa. Perusteet olivat jotain tyyliin, että sehän on luonnotonta ja eihän siinä voi lisääntyä ja ja ja...Mitähän ko. meidän hyvin rankasti tuominnut naispuoleinen kirkon työntekijä on sitten ajatellut tästä heidän omassa piirissä olevasta henkilöstä... *huokaus* taas tällekin aiheelle. Ehkä kirkosta eroamiseni on taas askeleen lähempänä...

Ei kommentteja: