keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Tv-bongailuja

En oikein osannut sanoa mitä mieltä olin Lemmenleikeistä, uudesta kotimaisesta draamasarjasta joka alkoi Ylen tv2:lla tänään. Joo, olihan siinä lesbopariskunta ja hedelmöitysongelmia yms., mutta en oikein tiedä. Minusta se oli jotenkin loukkaava, sillä en minä ainakaan haluaisi oikesti ketään miestä hedelmöittämään minua "livenä". Saatikka,että se mies olisi yhtäaikaa Hanin ja minun kanssa sängyssä. Jotenkin tulee koko hommasta ne heteromiesten fantasiat mieleen, saada kahta naista yhtä aikaa... PLÄÄH.En itse ollut vakuuttunut tästä, vaikka hyvähän se on että aiheesta puhutaan ja se näkyy televisiossa. Sattumalta minäkin tähän uutuussarjaan törmäsin, vaikka jaksot olivat esikatseluna mahdollista nähdä YleAreenassa. Saa nähdä närkästyykö joku kukkahattutäti tuosta(kin) sarjasta ja mitä palautetta sarjasta vielä tullaan julkisuudessa kuulemaan. En itse tykkää, ei hommat noin toimi oikeassa elämässä... Luulenmä.

Niin ja toinen mielenkiintoinen pätkä löytyi YouTubesta. Tykkään itse tuosta MadTv:stä tosin paljon, mutta tämä pätkä ei silmiini ole sattunut telkkarista katseltuna. Täältä tämä kuitenkin löytyi ja itse otin ihan huumorilla nuo pätkät. Hihitytti ihan kunnolla... itse asiassa hihitytti ihan tosi paljon. Toivottavasti kukaan ei nyt vedä mitään herneitä tai muutakaan nenäänsä tämän linkin takia...
MadTv video

Kieroutunut elokuvamakuni saa tänään lisää hykertelyn aihetta. Tykkään tästä illan leffasta aivan mielettömästi. Eikä se naispääosan esittäjäkään mikään yökötyksiä aiheuttava ole, vaikka rooli hieman inha onkin. ;)
Hani ei halunnut jäädä tänään katselemaan tätä elokuvaa kanssani, sen verran outona hän elokuvamakuani pitää... HÖH.

Ei kommentteja: