tiistai 19. helmikuuta 2008

Kissavieraita

Veljekset kävivät tammikuussa ensimmäistä kertaa vieraisilla minun luonani. Pojista on varmaan muutama kuva blogissa heidän pentuajoiltaan, mutta tässäpä nämä sällit sitten ihan isoina poikina. Hämmästyttävää kuinka erilaisia kissoja veljeksistä voi tulla, vaikka kasvatus, ympäristö ja perimä ovat samoja.

Tästä poikien ensivierailu luonani alkoi, eli eteisessä hyvin pelokkaat pojat nuuskuttelivat outoja hajuja ja loppujen lopuksi kotiutuneet pojat ottava hyvin lokoisat unet saunan lauteilla ja mikään ei enää pelota.



Toinen kissoista on luonteeltaan hillittömän utelias, häpelemätön ja hyväntahtoinen suursyömäri. Törmäilee, touhaa ja on ehdoton "minulle, heti, kaikki ja nyt"-tyyppi. Kömpelö Hessu Hopomainen, pohjimmiltaan hyvää tarkoittava tohelo. Jos ei omasta mielestään ole saanut riittävästi silitystä, herra muistuttaa näkkäisemällä siitä, että lisää silitystä olisi syytä tulla.


Toinen kissoista on äärimmäisen varovainen, arka ja harkitseva hurmuriherra, joka järkyttyy pienistäkin muutoksista pitkiksi ajoiksi. Fysiikaltaan tämä nuori herra on erittäin ketterä ja nopea ja tätä herraa luultiin pentuna tytöksi siron rakenteensa takia.




Tässä kuvassa hermoilevasta, kaikesta sätkyn saavasta pelkurista ei ole tietoakaan. Onnellinen pieni, uninen kisu, sanoisin minä.

Ei kommentteja: