lauantai 3. maaliskuuta 2007

Pöh

En sitten saanut niitä uusia loisteputkia akvaariovalaisimeen. Ei kuulema ollut tukkuliikkeessä, mutta luulen että ko. erittäin hössö herra Kauppias oli vaan unohtunut tilata niitä. Ei ne nyt niin erikoisia putkia pitäisi olla. Hieman vaan harmittaa, kalat tosin ovat ihan onnellisia hämärästä valaistuksesta ja kasvitkin vielä sinnittelevät elossa. Ehkä ensi viikolla lykästäisi ja jää siis odottelemaan arvon herra Kauppiaan puhelinsoittoa minulle päin. PÖH.

Töissä on jälleen kerran typeriä arvovaltataisteluita rouva Narsistisen koettaessa hyppyyttää muita työntekijöitä oman mielensä mukaan. Pimahdin aivan totaalisesti perjantai-aamuna kuullessani arvon rouva Narsitin tekosista edellisessä vuorossa vuokratyöntekijöitä kohtaan. Moisen pimahtamisen seurauksena marssin esimieheni puheille kyselemään mitä tällä kertaa tälle ongelmalle tehdään. Taitaa olla taas kohta kriisipalaverin paikka koko osastolle, en vaan jaksa ymmärtää miten joku yksittäin nainen voi sekoittaa koko osaston toiminnan ja yhteishengen. Meillä oli jo kertaalleen syksyllä kriisipalaveri samasta asiasta eli ko. rouva Narsistin hyvin pomomaisesta ja loukkaavasta käyttäytymisestä muita "samassa asemassa" olevia työkavereita kohtaan. Hänellä kun ei ole mitään erillistä oikeutta ketään käskyttää, eli tällekin asialle PÖH PÖH. Odotan mielenkiinnolla, mitä tapahtuu kun rouva Narsisti on meidän kanssamme ensi viikon samassa vuorossa. Johan meillä olikin kolme erittäin rauhallista työviikkoa ihan keskenämme...

Panda- ja kuparimonniset ovat innostuneet kutemaan tuolla akvaariossa ja olen kovasti harmissani siitä, että ahneet kanssauiskeltelijat Lehtikalojen johdolla vetävät munat heti parempiin suihin. Varsin törkeää käytöstä ryövätä lemmentouhuissa uiskentelevilta Monnisilta hedelmöitetyt munat, ennenkuin ne on edes kiinnitetty lasiin kunnolla. (Asiasta tietämättömille kerrottakoon, että Monniset kiinnittävät kudun muna kerrallaan lehteen tai muuhun pintaan. Ne eivät siis ole mädinsirottelijoita jotka vaan ruiskivat munat minne vaan sattuu-tyylillä luottaen siihen, että joku muna pelastuu kun niitä riittävästi määrällisesti tuotetaan.) Typerät ja ahneet Lehtikalat. Se niistä suloisista vauvoista ja uusista kalalapsista, joten nyt on virinnyt halu ostaa toinen akvaario ihan kudetuskäyttöön. Tai no, idea on jo pitemmälläkin kuin jo pelkkänä ajatuksen sillä laadin jo ostoilmoituksen akvaariosta lehteen ja yhdelle nettifoorumille.

Niin-n, ja minusta on tullut Idols-addikti ja myönnän vollottaneeni Kristianin loistavalle tulkinnalle Lapin kesä-kappaleesta. Vau, tulee todella kova kisa, siitä kuka vie koko kisan voiton. Mukana on sen verran monta loistavaa esiintyjää eli tuskin maltan odottaa taas ensi torstaita.

Ei kommentteja: