maanantai 31. heinäkuuta 2006

Voitin lotossa :)

Se huima voittosumma ei tietenkään tullut minulle, mutta tuli kuitenkin 5 oikein (51,60€) ja olen oikein tyytyväinen siihenkin. Voi olla, että tämä on minun lottohistorian suurin voitto, hyvä minä :) Onnea vaan hänelle joka tuon 4,3 miljoonaa voitti, toivottavasti mielenterveys säilyy.

Viikonloppu meni mukavasti ihan joutenolon ja matkailun merkeissä. Matkailu oli tällä kertaa Ilomantsin maisemissa, yhdessä Ystäväni kanssa. Oli ihanaa pitkästä aikaa saada olla koko viikonloppu yhdessä ja nauttia vain leppoisasta oleilusta. Muutama siiderikin tuli nautittua ja nukuttua pitkäääään eli sain sentäs vähän latailtua akkuja tätä viikkoa varten.

Oleilun lisäksi myös matkailtiin ja yhtenä kohteena oli Petkeljärven kansallispuisto ja siinä ohessa tuli käytyä myös Hermannin viinitornissa. Viinien maistelut jäivät tosin toiseen kertaan, mutta maisemat olivat upeta ja pelkkä kahvikin oli varsin maittavaa "yläilmoissa".

Petkeljärven kansallispuisto oli valitettavan pikainen käyntipaikka, harjumaisemat, ikihongat ja keli olivat upeat ja makkarakin maistui Retkeilukeskuksessa hyvälle. Jäin itse miettimään jatkosodanaikaisia taisteluvarustuksia eli mm. korsu ja juoksuhaudat, joista osa on entisöitynä muistuttamassa menneestä historiasta.

Niin ja vanhempien tietokone reistaa taas. Voi että. Johan siitä on muutama kuukausi kun käyttiksen siihen viimeksi uudestaan ajoin, mutta nyt alan oikeasti epäillä sen kiintolevyn kuntoa. Ei tämä ole millään lailla normaalia, varsikin kun kone on niin pienellä käytöllä. Plääh :( Pitänee siis ajella korjaamaan se kone, tai ainakin yrittää korjata sitä. Tai sitten käyn riipimässä koneen omaan kotiini ja laittelen sitä kondikseen täällä, saas nähdä.

Ei kommentteja: