torstai 24. syyskuuta 2009

Järjen hiventäkään



Jep, jep. Jos jollakulla sattuu olemaan tarvetta käyttämättömästä SA-M/61 kaasunaamarista kaikkine tykötarpeineen (aktiivihiilisuodatin, suojakäsineitä, rättejä, papereita,puhdistusaineita yms. ilmeisesti ihan toimivia rojuja) niin tuossahan tommonne olisi ihan joutavana. Jotenkin uskon, että en kaasuhyökkäyksen sattuessa ala ensimmäinen kaivelemaan tuota vekotinta esille, eli menkööt sitten lahjoitukseen. Kaasunaamari oli pakattu minun tarkoitukseeni sopivaan käyttölaukkuun, eli tämä sisältö jää nyt käyttämättä tällä kertaa. Laukusta olsi tarkoitus tuunailla jossain vaiheessa rymyämiseen tarkoitettu kameralaukku, jos tämä tieto nyt jotakuta sattui kiinnostamaan. Pikkulinnut ovat visertäneet, että eräät persoonat saattaisivat tykätä kai käyttää moisia vermeitä makuukammarin puolella, mutta moiseen ei taida meikäläisellä olla käyttöä siinäkään suhteessa. Itse asiassa olen hieman tietämätön kuka siitä naamarista kiksejä makuukammarin puolella mahtaa saada... Hmm. No ottakoot muut selvän siitä.

Kaikkea se minäkin menen tilailemaan... ;)Tuli hieman... pervo olo... tän tilauksen suhteen.

4 kommenttia:

Nauskis kirjoitti...

Nauroin tekstiä lukiessa vedet silmissä.Meillä samanmoiset näppärät laukut.Naamarit sijoitettu wc-tiloihin somisteeksi...

Vesihiisi kirjoitti...

Niin-no, vessahan tietty olisi aika hyvä ja varsin looginenkin paikka moiselle kapistukselle. Kaasuhyökkäyksiä sun muita hajupommejan sielläkin toisinaan on... En taida kuitenkaan omiani sinne laittaa.

-L- kirjoitti...

:D Mikä tämä tämmöinen laukku on...? Siis ei mekään naamarilla mitään, mutta kätevälle laukullehan nyt aina olis tarvetta!

Vesihiisi kirjoitti...

Kun kotiudun tänään, niin otan kuvan laukusta, niin näet vähän mistä on kyse. Laukkua vaan voi olla aika vaikea saada enää mistään, vissiin alkaa moinen veska olla loppuunmyyty kaikista nettikaupoista. Omani hommasin Varusteleka-nettikaupasta.