keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Haluan vaipua talviuneen...

Eilinen päivä meni enemmän tai vähemmän koomaillessa niin töissä kuin kotonakin. Poissulaneet lumet ja siiten seurannut hillitön pimeys ulkona, sekä ainainen vesisade veti mielen matalaksi. Niin ja eikä se unen puutekkaan yhtään helpottanut oloa joten eilinen meni sitten synkistellessä ja syödessä. En siis tehnyt kotona illalla enää mitään, sain moisesta laiskottelusta huonon omantunnon ja pahan mielen. Teki mieli kovasti vaan vetää peitto korviin ja paeta koko maailmasta talvihorteeseen. Hani koetti rauhoitella mieltäni toteamalla, että onkos sitä pakko aina tehdä kaikkea ja olla niin pirun ahkera. Niin-n, kiitos vanhempieni aivopesun kuvittelen että laiskottelua on pahasta, aina pitää tehdä jotain ja aamusin pitää herätä viimeistään kuudelta, oli vapaapäivä tai ei. Hemmetti sentäs, siis oikeasti eihän kukaan muu ole näkemässä minun sotkujani tänäänkään vaikken yhtään mitään olisi kotonani siivonnut.

Tänään on sitten aika rauhoitella huonoa omaatuntoa ja koettanut touhuta edes jotain. Toinen koneellinen pyykkiä on pyörimässä ja kaipa sitä tiskatakkin voisi. Jälleen kerran ulkona sataa, eli eipä tee mieli ulos. Tosin en tiedä tekisikö mieleni ulkoilla, vaikkei sataisikaan. Olen näköjään pikkuhiljaa vaipumassa kunnon sohvaperunaksi... ;( Asialle pitäisi tehdä pikinmiten jotain, sillä rasvamakkarat alkavat jälleen kerran kertyä takaisin lantiolle. Harkitsin/harkitsen vakavasti jo kuntosalin jäsenyyttäkin, mutta pohdin aihetta vielä hetken. Jos täällä paikkakunnalla vaikka olisi hieman halvempaa vaihtoehtoa tarjolla...

Hani tulee huomenna, ihanaa. *huokaus*

2 kommenttia:

antaudu kirjoitti...

Hei!

Olen yrittänyt opetella sallimaan itselleni laikottelun ihan satasella. Ja kiinnittämään sitten huomion siihen, mitä muulloin saan aikaiseksi.

Tuntuu ihan siltä, että tämä systeemi toimii! En tunne saavani vähemmän aikaiseksi, vaikka välillä menisi päivä kattoon syljeskellessä ja nukkuessa.

Hengessä mukana, hyvää huomista hanin kanssa!

Vesihiisi kirjoitti...

Kiitosta vaan :) toivottavasti viikonlopusta tulee hyvä. Minun pitäisi oikeasti osata vähän relata, ei elämä nyt niin tiukkapipoista saisi olla.