sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Säpinää ja säikähdyksiä

Akvaariot ovat tänä viikonloppuna aiheuttaneet sekä rytmihäiriöitä, että harmaita hiuksia. Ison pytyn keskituki oli irronnut jotenkin kiinnityksistään ja reilu 7mm pullistuma etulasissa sai aikaan runsaasti toimintaa ja rahan menoa. Nyt kaikki kalat majailevat hätäapuväliaikais- altaisaan, iso allas on tyhjennetty vedestä ja keskituki on silikoonattu paikoille. Piti juosta eilen hätähätää rautakauppaan silikonipatruunan, sun muiden välttämättömien oheistarvikkeiden ostoon.
Toivottavasti moinen liimailu toimii. En uskalla pitää moista pyttyä täydessä vesilastissaan tuossa nurkassa killumassa, jos keskituki ei asetu nyt kohdilleen. Muutenkin alkaa tökkiä tämä Juwel akvaariomerkki ihan urakalla, ei alle kahden vuoden ikäisessä altaassa saa olla noin paljoa vikoja. Valaisinyksikköhän on jo vaihdettu uuteen ja nyt tuo keskituki meni rikkipoikkiräks ja mitähän vielä... En tykkää. En yhtään. Harkitsin tuossa jo akvamerkin vaihtamista toiseksi, mut katsotaan nyt ensi tuo silikoonauksen toiminen/toimimattomuus.Välihuomautuksena voisin sanoa, että tuo silikooni haisee yllätävän voimakkaalle. Tai siis se etikkahappohan siinä pisti ihan silmät kirvelemään kun moista tököttiä enemmälti joutui käyttelemään pienissä tiloissa. Onpahan kokeiltu nyt tuokin silikoonaamisen ihanuus/inhottavuus.

Muuta mainitsemisen arvoista on ollut kesän eka rullaluistelureissu. Teki erittäin hyvää niin ruumiilliselle kuin sielullisellekin hyvinvoinnille ja nyt haluaa lähteä heti uudestaan tuonne liikenteeseen. Josko tuo vesisade joskus loppuisi... Myös kesän ensimmäinen ukkosmyrsky tuli koettua kesken pyörälenkin ja sen jälkeen taas muistin miltä niistä uitetuista koirista mahtaa tuntua. Oli kiva vääntää vettä alusvaatteista asti, sen verran läpimäräksi äkillinen kuuri kasteli minut ja muutaman muunkin onnettoman lenkkeilijän.

Opettelen taas yksineloa Hanin lähdettyä pakollisen viikon opiskeluputken jälkeen takas työnsä pariin. Toivon todella että melkein jo minulle luvatun kesäduunin kohtalosta alkaisi pikkuhiljaa tippua tietoa, siis alkaako työt vai ei. Nyppii taas norkoilu ja lojuminen... Nyysk.

Nyt kuitenkin vahtaamaan kauhukeittiötä. Aika häijy äijä tuo Ramsey. ;)

Ei kommentteja: