sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Pitkästä aikaa

Kaksi viikkoa arkista ja kovaa työntekoa takana ja nyt palailtiin siis takasin tänne Susirajan nurkille. Mökkielämä ja työnteko Savon suunnalla yötkyöpelivuorossa sujuu ihan hyvin, mitä nyt vähän olen ollut huolissani kukkasten ja akvaarioiden hyvinvoinnin puolesta täällä kotona. Ihan hyvinhän nuo näyttivät voivan, ruokinta-automaatti oli pitänyt hyvää huolta kalasista ja kukatkaan eivät suuremmin olleet nuupahtaneet. Kun vaan joku keksisi automaatin kurpitsanviipaleiden tiputtamiseksi nälkäisille partamonneille, olivat meinaan ryökäleet syöneet altaan kasveja ihan kiitettävästi. HYI tuhmat ötökät. Ilmeisesti monneille tarkoitetut vihertabut ovat sitten menneet muihin parempiin ja ahnaimpiin suihin.

Tänä iltana olisi tarkoitus mennä takasin mökille ja töihin, eli se yövuoro odottaa taas. Työ itsessään on aika fyysistä ja nyt ymmärrän työhaastattelussa kysytyn kysymyksen siitä millainen fyysinen kunto minulla on. Sitä kun tarvitaan näköjään noissa töissä yllättävän paljon ja kiitos työn "raskauden" ja nami/lähikauppojen puuttumisen läskikiloja on pudonnut vyötäröltäni ihan kiitettävästi. En ole ollenkaan pahoillani nykyisestä, edes hieman laihemmasta olemuksestani.

Juhannus sujui halpisbudjetilla telttaillen ja vaelellen siellä sun täällä lähinurkilla. Talviturkki tuli omalta kohdaltani heitettua Koloveden kansallispuistossa erittäin kirkasvetisessä ja karussa järvessä ja tutustuttiin myös Olavinlinnaan ja Savonlinnan varsin makoisiin (ja rasvaisiin)lörtsyihin. Mukava reissu siis sekin. Seuraavana tutustumiskohteena voisi olla Lappeenrannan suunta ja kenties myös risteily Viipuriin kiinnostaisi. Mikkelin StMichel-ravit pitäisi käydä katsomassa ja paljon muutakin nähtävää on tiedossa. Lapin reissuun päästään toivottavasti elokuun ensimmäisellä viikolla ja johan tuo olisi minunkin korkea aika päästä Oulua pohjoisemmaksi. Se viime vuotinen hyvä yritys Lapin matkailuun jäi vain yritykseksi, kiitos sairastamani angiinan, yritellään siis tänä vuonna uudelleen.

15min on muuten varsin lyhyt aika koettaa hoitaa kaikki rästinettijutut kirjaston koneella, sekin kun piti kokeilla suurimmassa nettituskassani pakollisia asioita hoidellessani. Toivottavasti saadaan tuo netti toimimaan mökillä edes välttävästi, täällä sivistyksessä surffailu läppärillä kännykän kautta näyttää toimivan ihan sujuvasti. Tyhmyydestä sakotettiin taas, sillä oivalsin aivan liian myöhään käyttämäni kännykän soveltuvan myös modeemiksi. Enhän mie mitään typeriä nettitikkuja ja määräaikaisia sopimuksia siis tarvitse nettiin mökillä pääsemiseksi. Typerä minä. Kokeillaan nyt illalla kuinka hidas se netti siellä mahd. katvealueella oikeasti on, eli mahdollinen kiroilu asian tiimoilta saattaa vielä jatkua. Tai sitten sieltä mökiltäkin hyvässä tapauksessa voisi päästä vaikka päivittelemään näitä blogejaan sun muita... ;)

Ei kommentteja: