tiistai 3. kesäkuuta 2008

Kymmenen

postikorttia kirjoitettu muille maille vieraille. Postcrossing-kortteja tuli siis väännettyä ihan kunnolla pitkästä aikaa ja nyt sit alkaa olla suomen kansalliskukat/puut ja Unescon maailmanperintökohteet käännetty tönkeröksi englanniksi. Niin-n ja olen myös perehtynyt lakkaan (hilla, suomuurain), katajanmarjaan, lahnaan ja kimalaisen sielunelämään ja koettanut kääntää ne edes lievästi ymmärrettävälle lontoon kielelle. Ei kai ole mistään huomattavissa, että luonto yms. ovat lähellä sydäntäni myös kortti- ja postimerkkivalinnoissa. ;) Huh. Olihan urakka, tosin ihan sivistävä sellainen.

Mitäminustatuleeisona-kriisi jatkuu yhä ja tehtyäni kasan kaikenmaailman testejä netissä kone analysoi minut yhtäpaljon käytännölliseksi sekä systemaattiseksi persoonaksi, jolla on myös paljon tieteellistä taipumusta. No eipä ollut mikään yllätys moinen analyysi, en minä olettanutkaan olevani mikään yltiösosiaalinen ja taiteellinen persoona...Pohdinta tämän ammatinvaihtamisen osalta jatkuu ihan virallisen ammatinvalinnanohjaajan kanssa tässä parin viikon päästä, eli asiat etenevät pikkuhiljaa. Hyvä niin.

Luontoaihetta sivutakseni törmättiin Hanin kanssa retkeillessämme mielenkiintoisen näköiseen lintupönttöön. Oli varsin persoonallinen pönttö ja toivottavasti sen asukkaat osaavat arvostaa kodin rohkeaa ja ennakkoluulotonta muotoilua ja erikoisia julkisivuratkaisuja, sekä hieman poikkeavaa sisäänkäyntiä. :)


Ei kommentteja: