tiistai 22. huhtikuuta 2008

Kierrätystä ja katsastusta

Kun tuota romua ja rojua on nurkkiin kertynyt, niin nyt on kuitenkin jo pakko luopua jostain, että edes jonnekkin minun romuni jatkossa sopisivat. Ja tämä luopuminen aiheuttaa sitten kysymyksen, minne ne kaikki tavarat olisi syytä pistää, sekajäteroskin tuntuu monenkin tavaran kohdalla liian julmalta ja väärältä paikalta. Vaatteet ja kieropohjaiset kattilat ovat jo löytäneet jo paikkansa, mutta minne ihmeeseen posliinikipot ja -mukit on syytä pistää.? Joka paikassa kyllä muistetaan mainita että lasinkeräys ei ole posliinille sopiva paikka, mutta eipä kukaan kerro mikä on sitten se oikea paikka. Ilmeisesti sekajätepönttö kutsuu taas, sillä minnekkään kirpparille noita ei todellakaan kannata raahata. Hankalaa... joo. Huomenna vuorossa olisi sitten SER-romun hävitys-operaatio, uskomaton määrä romua on tuollakin saralla tullut näköjään aikojan saatossa haalittua.

Pieni vihreä autonikin meni läpi katsastuksesta ihan vaan pienillä huomautuksilla. Jännä että sama etuiskarin lievä ääntely meni viime vuonna läpi eri katsastusasemalla, mutta täällä taas ei. Ei siinä mitään, hyvä että katselevat ja tutkivat noita vehkeitä tarkemmin. Hintaa katsastukselle tuli vaivaiset 29e, sis. pakokaasutestit eli en valita tuosta hintapolitiikastakaan yhtään.

Kevään ensimmäinen jäätelökin on sitten nautittu. Kokeilumielessä ostamani jäätelö ei vaan oikein hemmotellut makuhermojani, eli En suosittele Muru hopeatoffee- jäätelöä. Karkkina hopeatoffee on kyllä nannaa, mut tämä jäätelöhomma ei mielestäni ollut hyvä kokeilu.

Mutta nyt CSI kutsuu...

Ei kommentteja: