lauantai 7. heinäkuuta 2007

Leffoja, leffoja

Katselin kaksi DVDleffaa sunnuntai-päivän ratoksi ja olihan ne... leffoja. Toisesta tykkäsin aivan älyttömästi ja toinen oli niin höttöinen tekele, että eipä siitä mitään mieleen jäänyt.
Babel piti otteesaan koko kuvan ajan, viehätti, pelotti, mietitytti ja vaikka yhdessä roolissa oli inhokkinäyttelijänäni Brat Pitt, leffa oli silti oikeasti mielettömän vaikuttava. 142 minuuttia ei tuntunut pitkältä missään vaiheessa, minä suosittelen.
Night at the museum oli taas ihan aivotonta menoa, en tykännyt. Kevyttä katsottavaa hakevalle kohellus-elokuvan ystävälle varmaan ihan miellyttävää viihdettä, itse en edes jaksanut katsoa kunnolla loppuun. Ben Stiller pääsosassa kertoo varmaan kaiken siitä, minkä tyylinen elokuva"nautinto" oli kyseessä.

Käytiin Hanin kanssa jokunen viikko sitten katsomassa Pirates of Caribbean: Maailman laidalla ihan leffateatterissa ja komeat puitteet leffaan oli kyllä saatu. Itse toivon todella tämän olevan viimeinen kuvan tämän sarjan tekeleistä. Jotain hyvin huvittavia juttuja oli siellä sun täällä, mutta vähän liian pitkäksi venytetty erikoistehostepläjäys se minun mielestäni oli. 2 tuntia ja 50 minuuttia moiseen tekeleeseen oli aivan liian pitkä aika.

Mitähän sitä seuraavaksi katsoisi...? Minulla olisi kaksi vapaalippua elokuviin lompakossani, eli täytyyhän ne toki käyttää pois ja toivottavasi Hani ehtisi seurakseni tulevallakin kerralla...

Ei kommentteja: