perjantai 4. toukokuuta 2007

Pieni vihreä

autoni meni katsastuksesta läpi ilman yhtään korjauskehoitusta tai muutakaan valituksen aihetta. Vielä kun koko katsastuksen sai edulliseen tarjoushintaan ja kinkkuvoileivätkin olivat hyviä, niin siltä osin ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Aika hyvin kuitekin autolta, jolla on kaahailtu melkein 300 tuhatta kilsaa ja ikääkin on jo 13 vuotta. Kiitos oma, pieni, rakas Saniaiseni :) Niin, siis se auto siis...

Muuten menee tässä elossa vähän vaihtelevalla menestyksellä, flunssa, kurkkukipu ja muut inhottava oireet vaivaavat edellenkin minua ja ensi viikko on minulla se ns.kesälomaviikko. Toivottavasti lomalla saan tehtyä muutakin kuin sairastettua.
Marmovärityksinen lehtikalapariskuntakin meni sitten ja pykäsi jälkikasvua suodattimen putkeen. Jokin meni kuitenkin pieleen, sillä sunnuntaina munitut munat ehtivät juuri kuoriutua, minkä jälkeen ipanoista ei enää näkynytkään pe-aamulla vilautakaan. Paremmalla onnella sit seuraavalla kutukerralla. Toivottavasti. Mukava homma kuitenkin huomata, että kalat kutevat ja pystyvät oikeasti tekemään jälkikasvua.

Ei kommentteja: