maanantai 7. toukokuuta 2007

Ehkä sittenkin

Siitä reissusta tulee jotakin, eli erinäisistä kinailuista sun muista esteistä huolimatta me lähdetään Hanin kanssa huomenna aamuyöstä kohti suuria seikkailuja Hanin pienellä autolla. Suuntana olisi Tallinna ja hetken aikaa Helsinkikin, sekä vielä sitten suunta Turkua kohti. Olen hieman, kohtalaisesti, siis hemmetin paljon täpinöissäni tästä reissusta, sillä en ole oikeasti moneen moneen vuoteen päässy lähtemään yhtään minnekkään pitemmälle. Jo siis on aikakin. Ja koska mie olen mualta, niin mitä vaan voi sattua ja eksymisetkin ovat todennäköisiä tuolla suuressa maailmassa.

Tallinnan reissun ajankohta on vaan erittäin huono, sillä Virossa on voimassa 7-10.5. täydellinen alkoholin myyntikielto. Tämän tiedon saamiseen tarvittiin kohtaisen hyvät hermot ja paljon netissä seikkailua. Sunnuntai ei ole paras mahdollinen ajankohta selvittää onko alkoholin myyntikielto voimassa koko Virossa vai Harjun maakunnssa vai missä. Lopullinen varmuus tuli Ulkoasianministeriön sivuilta Viron matkustiedotteesta. Myös ryhmäkokoontumiset ovat kielletty eli ideana on mahdollisten levottomuuksien ehkäisemiseksi. Sielläkin näköjään känniläiset ihmiset voivat saada hyvin typeriä ideoita päähänsä päihtyneessä mielentilassa. Virossa on keskiviikkona toisen maailmansodan loppumisen muistopäivä Voitonpäivä, mitä meillä Eurooppa-päivänä juhlitaan. Nooh, ehkä laivasta saa sitten ne tarvittavat ostokset, mutta henkilökohtaisesti en nyt niin suruissani asiasta ole.

Niin, ja ihanaa olla lomalla. Univelat on taas jotakuinkin kuitattu ja lihaksetkin alkavat palautua normaaleiksi moisen puurtamisen jälkeen. Ei tuo työ ole terveellistä kenellekään, ei todellakaan. Yläpää ja mielenterveys on vaarassa tai sitten leviää fyysisesti kyynär-, olkapää tai joku muu paikka kropasta. Aivan uskomatonta kakkaa moinen, plääh. Onneksi minä pääsen sieltä pois, pois, pois...Eli jatkanpa siis aamukahvin nauttimista ja heräilyä ihan kaikessa rauhassa ja hyvällä omallatunnolla nauttien palkallisesta vapaapäivästäni :)

Ei kommentteja: