maanantai 18. joulukuuta 2006

Näyttää jo valoisammalta

Miulla on sauna lämpiämässä ja siideri pakastimessa jäähtymässä. Päivä on maanantai eli siis arkea vietellään ja ja ja... mie olen sairaslomalla. Onnistuin kalastelemaan vatsataudin ja edellinen yö kului pönttöä halaillessa ja välillä siinä istuen. Yöunet jäi varsin vähiin.
Voisin jopa sanoa, että olo oli hetkittäin varsin "kepeä ja tyhjentynyt", jos lievä sarkasmi sallitaan ja onneksi olotila alkaa jo helpottamaan. Jotain pysyy sisälläkin ja huominen on vielä huilipäivä töistä. Ihan hyvä niin, että voi vähän parannella kuntoa loppuviikon työrupeamaa ajatellen.

Hani palasin sieltä kaukaa Keskisestä Suomesta näihin maisemiin ja ollaan saatu jo vähän selvitettyä mikä tökki ja aiheutti kränää parisuhderintamalla. Silläkin saralla näyttää jo huomattavasti paremmalta. Puhumisen tärkeyttä ei todellakaan turhaan korosteta ja toivottavasti mekin vielä jossain vaiheessa opimme aukaisemaan suumme riittävän ajoissa. Vielä on paljon keskusteltavaa ja selvitettävää, mutta enää olo ei ole niin toivottomman surullinen, kuin mitä se viikonloppuna oli.

Kyllä tämä tästä. :)

Ei kommentteja: