sunnuntai 27. elokuuta 2006

Uusi tukka ja vanha auto kiiltäväksi vahattuna

Olipas tehokas viikonloppu.

Sain käytyä kampaajalla, ostettua sen mikroaaltouunin ja hoidettua parisuhdetta siinä ohessa. Oli lämpöä, läheisyyttä ja vähän lempeäkin eli en valita :) Autokin kiiltää kun sain vahattua ja pestyä sen ihan käsipelissä ja kunnolla. Sosiaalista elämää tuli vietettyä vanhempien ja sisarusten kanssa, sekä paijattua vanhempien seropi koiraneiti TT.



Koiraneiti TT itse vaan oli niin säikky ukkosen takia, että pyöri vaan jaloissa ja sisällä ja lempipuuha eli myyrien metsästäminen pellolla ei kiinnostanut neitiä sitten pätkän vertaa. Ihmettelen edellenkin sitä vaistoa, millä eläimet älyää sen tulossa olevan ukkosen paljon ennenkun edes ensimmäiset pilvet ovat taivaalle tulleet ja ennenkun meillä ihmisillä on mitään aavistustakaan alkavasta myrskystä.

Nyt vaan ihmettelen, että pitäisikös sitä taas jaksaa tuleva viikko töissä. Väsyttää nyt jo viikonlopun jäljiltä ihan hemmetisti. :( Muita järkytyksiä oli tietää että ystävänäni kissaipana osoittautuikin pojaksi oletetun tyttöelävän sijaan. Että Adalmiina-Josefiina on nyt sitten poika, mutta toivotaan että tämä sekaannnus ei aiheuta kisulle itselleen suurempia ahdistuksia. Pennuilla oli perjantaina muuten heidän elämänsä ensimmäinen eläinlääkärikeikka rokotusten antamisen tiimoilta ja se sujui kuulema ilman sen ihmeempiä järkytyksiä. Kuukauden päästä olisi sitten tehosterokotuksen aika.

Ei kommentteja: