perjantai 16. syyskuuta 2011

Munaminiä ja muisteloita

*pohdintaa menneistä*

Jäin eilen syystä tai toisesta lukemaan  mitä minulle kuului noin vuosi sitten (syys- ja lokakuu) ja hämmästyin kovasti. Näin se aika on ollut armollinen, olin jo unohtanut autuaasti miten paljon silloin itkin, miten paljon sattuikaan ja miten paljon tein töitä ihan päivittäisen jaksamiseni suhteen. Muistan siivonneeni synkimpiä postejani pois ja siistineeni niitä vihaa, tuskaa ja kipua sisältäneitä postauksia rankalla kädellä pois. Silti niistä jäljellä jääneistä postauksista käy ilmi äärimmäisen helposti muuttuvat mielialat, suuri halu oikaista kaikissa tunnetiloissa eteenpäin ja kyllä sieltä se kontrollifriikkikin tulee teksteistä kovin selvästi esille. Huomastin kovasti vihaavani hetkittäin itseäni ja syyllistin turhankin rankasti itseäni ihan ihmeellisistä asioista. Koetin kovasti hallita niitä elämän lankoja, mutta eihän ne langat hyppysissä loppupeleissä näköjään pysyneet. Voisin varmaan todeta, että kulunut vuosi oli kovin kasvatuksellinen ja vahvistava. Nyt sitten odottamaan mielenkiinnolla mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. :)

Sitten kevyempiä aiheita. Eilen tuli Maajussille morsian-ohjelma ja en voi kuin hymyilla ihana aidon tuntuiselle homomiehelle, Janne Pietikäiselle joka hakee munaminiää :). Vaikkukorvaisena kuulin ensin hänen etsivän munanimijää, mutta miniähän se siellä hakusessa oli. Hienoa, toivotaan että julkisuus ei tuo esille niitä negatiivisia puoliaan esille Jannen seuranhaussa. Olen itse kritisoinut ohjelman kovin hidantempoista etenemistä ja tätä on näköjään odotettavissa tänäkin vuonna, Juu-u, olen siis tätä seurannut aiempina vuosinakin ja tunnustan sen ihan riemumielillä. Juntti mi juntti. Siis minä. :))

Kuvausinnostus hipuu välillä, joten törmäsin mielenkiinnolla tähän Blipfoto sivustoon. Kuva päivässä, tai harvemminkin omasta elämästä. Olisi jännää, ehkä se motivoisi tarttumaan kameraan useammin. Pienenä plussana tulisi englannin kielen harjoittamista aivaniinkuin puolihuolimattomasti ja se jos mikä olisi ehdotonta plussaa. Katsotaan nytten.

Viikonloppukin tulee. Hienoa. :)

Ei kommentteja: