maanantai 3. toukokuuta 2010

Tänään on hyvä päivä

Pieni, vihreä ja uskollinen saniaiseni meni katsastuksesta läpi. Jihuu. Tai siis muutama pieni korjauskehoitus paperiin kuitenkin tuli, mutta niitä ei edes tarvitse käydä tarkistuttamassa. Olen siis varsin iloinen nainen tällä hetkellä. Ei mennyt hukkaan meidän eiliset isän kanssa suoritetut auton rassailut, kiitos isälle taas tästäkin avusta. Oli itse asiassa varsin leppoisaa rassailla autoa lämpimässä autotallissa, kun ulkona riehui hillitön raemyrsky, kirosanojakaan ei suuremmin viljelty kuin virtalukon puoltin irroitteluvaiheessa.Investoinnit auton katsastukseen olivat tänä vuonna kustannukset virtalukosta ja kuskin puolen peilistä, alle 30euroa yhteensä. Vaivaa ja työtunteja ei tietenkään lasketa, mutta joka tapauksessa auto jatkaa kulkuaan vielä toistaiseksi. Auton mittari raksuttaa tällä hetkellä 327 tuhatta kilometriä ja ikävä kyllä auton pellit hajoaa, ennenkuin moottori tulee tiensä päähän. On se aika kestävä menopeli, tuo minun rakas saniaiseni. :) Minulle, tunteelliselle hömpälle tulee varmaan itku, kun joudun siitä jossain välissä luopumaan.

Onnistuneen katsastuasemalla vierailun jälkeen oli ihanaa lähteä kuvailemaan lähistön koskelle, kuuntelemaan lintujen kevätkonserttoja ja nauttimaan kosken kohinoista. Joutsenpari oli palannut pesimään tutusti läheiseen poukamaan ja muutkin vesilinnut esittelivät soidinkuhinoitaan. Täältä paratiisisista en olisi malttanut lähteä minnekkään, sen verran sielu lepäsi näissä maisemissa. Valitettavasti arkirealismi iski, kun ruumis vaatii nälkäistä kulkijaa palaamaan kotiin kaupan kautta.

Tänään olen myös luvannut itselleni mennä ajoissa nukkumaan. Kaksi viimeisintä yötä on mennyt omien touhuamisten takia todella vähillä unilla, joten sänkyseuraksi tänään tulee mukava kirja ja toivottavasti sitä kautta myös aikaiset ja levolliset unet. Oih.

Ja päivän kevennykseksi voin vielä mainostaa olevani lottovoittaja. Ihan vielä en jättänyt irtisanomisilmoitusta pomolle, sillä se 1 euron potti ei kuitenkaan kovin pitkälle vie. ;)






1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kameran käyttösi on parantunut huomattavasti, kauniita kuvia, kiitos! Missä hani kun yksin samoilet?