sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Puh-huh ja muita tyytyväisyyden huokaisuja...

Evakko on sitten kohdallani ohitse. Tai siis tavaroitteni evakko ja vähän siinä ohessa oma lähes puolen vuoden pituinen evakko myös. Ei äkkiseltään oivaltaisi kuinka hyvältä tuntuu saada kaikki omat tavarat ympärilleen ja "omaan" kotiin. En nyt mikään materialisti ole, en todellakaan, mutta kyl ne omat kamat on omia kamoja. Suurin nautinto on ollut saada oma tietokone käyttöönsä, yllättävän kivalta tuntuu kun ne kaikki tutut kuvakkeeet ja suosikit löytyvät sieltä missä niiden piti ollakkin... AH. Siis nautinnollinen ah.

Niin-n. Siis se muutto on nyt ohitse onnellisesti, sain nakitettua kaksi veljeä kantojuhdiksi ja sen tiimoilta akvaarion ja tuon jumalattoman ison töllön kantaminen kävi tänne yläkertaa varsin sujuvasti. Kalakuolemia on tällä hetkellä kaksi ja toivottavasti nyt aamulla ei löydy pytystä lisää henkensä heittäneitä yksilöitä. Pääsen kohta jatkamaan akvaprojektia kasvien istuttamisen tiimoilta, eli jos sen saisi vihdoinkin taas kuosiinsa tuon rakkaan lasilaatikon. Haluan sinne myös lisää kasveja... sen verran runsaasti monnit ovat noita vähiä rehuja akvasta sievän reikäisiksi ja pitsilehtisiksi harventaneet. Paikallinen akvakauppa ei suuremmin ole vakutttanut osaamisellaan/tietotaidollaan ja perusakvarehun hinta 8euroa kipale on aivan liian suuri minulle. Näen sitten sen vaivan ja haalin kasveja postin kautta ympäri Suomen maan, tuleepahan ainakin laadukkaampia ja edullisemmin ne kasvit.

Mitään ei tainnut muutossa edes särkyä ja suurin ihmetyksen aihe on ollut kadonnut iso matto. Kaikki kaksi (ja puoli ) majapaikan osoitetta on nyt tutkittu ja mistään sitä ei tunnut löytyvän. HÖH. Liekkö kyseessä ollut sitten se lentävä matto vai mikä, mutta etsintä jatkuu sillä saralla.

Työpaikalla kummastusta on herättänyt työkaverin käyttämä nimitys parteneri minun "puolisostani" puhuttaessa. Kaikkien muiden puolisot ovat selkeästi tyttö/poika tai aviomiehiä/vaimoja, mutta minulla on sitten hänen sanojen mukaan partneri. Just. Onpas tämä nyt hämmentävää mut olkoot ja moinen nimitys käy minulle paremmin kuin hyvin. Ei tarvitsen valehdella siitä miesystävästä...

Ei kommentteja: