sunnuntai 12. elokuuta 2007

Kotona taas

Pidin tuossa viikon mittaisen "loman" töistä. Vielä kolme viikkoa ns. palkallista pakkotyötä ja sitten se ällökakkayökyöktyö on LOPPU. Toivottavasti ainakin.

Juu-u. Lomailut alkoivat sisävesiristeilyn tiimoilta Hanin kanssa jo edellisenä viikonloppuna. Lauantai-yö tuli oltua teltassa pitkästä pitkästä aikaa, silä se edellinen telttailukerta minulle olikin entisessä elämässä n. 20-vuotiaana tytönhupakkona. Huh sentäs niilleekin telttailumuistoille. Kolin maisemat olivat *yllätys, yllätys* mäkiset ja hikiset kiivetä siinä helteessä, mutta oli se kaikki sen vaivan arvoista. Tykkäsin todella reissusta ja iloa telttailusta eivät vieneet edes vasta ostetun ilmapatjan vuotava venttiili tai kolibakteerin saastuttama juomalähde.
Viikonlopun reissusta selvisin kuitenkin varsin punanenäisenä ja kipeänä, kiitos unohtuneen aurinkovoiteen ja runsaan auringossa oleilun. Niin siis selvennyksenä sanon, että alkoholilla ei ollut mitään tekemistä punanenäisyyden kanssa ja palanut iho kuoriutui kauniisti noin viisi päivää palamisen jälkeen.

Viikko jatkui minun osaltani muutaman päivän pikavisiitillä kotikotona vanhempien luona. Mustikoiden poimiminen ja onkireissu ihan perinteisesti mato-ongella illanhämyssä kruunasivat reissun. Keskiviikkona palailin takaisin kaupunkiin ja pakattiin kissat, onget ja itsemme Hanin autoon, ajatuksena harrastaa mökkimatkailua Savon puolella. Mökkeily piti sisällään hyvää ruokaa, juomaa ja runsaasti heittokalastusta, laiskottelua, uimista ja pelkkää oleilua. Saatu kalasaalis ei nyt niin suuren suuri ollut, mutta itselleni pelkkä oleilu vesillä antoi paljon jaksamista tuleviin syksyisiin iltoihin. Tänään sunnuntaina saavuttiin takaisin arkisiin maisemiin eli minun vapaaviikkoni oli lyhykäisyydessään varsin reipashenkinen ja sään puolesta erittäin helteinen. Huomenna minua kutsuu taas arkiset ja inhottavat työt... PLÄÄH.

Niin ja ilmeisesti se angiinakin saatiin talttumaan yhdellä lääkekuurilla.

Ei kommentteja: