lauantai 5. kesäkuuta 2010

Henkinen puolivuotispuhdistus

Eilinen yö oli minulle yllättävän terapeuttinen. Uppouduin totaalisesti miettimään menneitä, tulevia, päättyneitä rakkauksia, ihmisiä, tapahtumia ja elämää yleensä. Oli varsin antoisaa vaan antaa itselleen lupa olla omien ajatustensa kanssa ja itkeä jos siltä tuntuu. Tähän puhdistautumisoperaatioon tarvittiin näköjään alkava hormonihäiriö ja erinäinen määrä alkoholijuomia, mutta lopputulos oli kuitenkin erittäin puhdistava. Darrakaan ei vaivaa ja ehkä silmätkin pikkuhiljaa alkavat päivän kuluessa näyttämään normaaleilta kaiken sen vollottamisen jälkeen. Ei siis millään lailla paha yö. :) Tämän jälkeen olen varmaan taas valmis jatkamaaan elämääni hieman kevyemmin mielin ja onnellisempana ihan pelkästään tämän arjen keskellä. Luulen, että tämä "henkinen puolivuotishuoltoni" on nyt saatettu loppuun.

Lääkekuuri antibiooottien osalta on nyt ohi ja toivon, että lääkkeet tehosivat ja taudit eivät enää palaa. Toinen korva on yhä tukossa, en tosin tiedä johtuuko se korvatulehduksesta ja muista syistä. Kesäflunssat on inhottavia. :(

4 kommenttia:

Hiutale kirjoitti...

Onnittelut onnistuneen Puhdistuksen johdosta :). Hyvää tekee itse kullekin, kun kuitenkin pitäisi saada sitä reppua kevyeksi että jaksaisi eteenpäin. Tai voihan sitä paikoilleenkin tietysti jäädä, kunhan ei lähde takaisinpäin konttailemaan.

Vesihiisi kirjoitti...

Kiitos. :) Sitä pitää varmaan aika ajoin tehdä näitä "rypemishetkiä", jotta taas jatkaa.

-L- kirjoitti...

Mikä ihme tässä keväässä on ollut? Bloggaavat lepakot vollottavat ympäri Suomea! :) Onko tää joku kosminen sykli? Tsemppiä, kevyempiä reppuja ja ajoittaisia rypemisiä meille kaikille. Nimim. myös ihan hiljattain "puhdistautunut"...

Vesihiisi kirjoitti...

Juu-u, tälle keväälle on sattunut ja tapahtunut monellekin lepakolle paljon. Varmaan se on sit joku kosminen häiriö maailmankaikkeudessa, ei voi tietää. Remppaintoa sinulle -L- ja meille kaikille lepakoille yhtälailla parempaa kesää. :)