keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Muista tämä

Älä koskaan, ikinä mene paikalliseen perhehelvettiin, siis automarket Prismaan pääsiäisen aatonaattona kello 16.15. Varsinkaan jos kyseinen lafka on vielä remontin alla ja tavarat sikinsokin sekaisin, sekä kulkukäytävät hyllyjen välissä nin kapeat, ettei siellä sovi kunnialla liikkumaan edes sen tavallisen ostoskäryn kanssa. Ja ne mukamas niin kivat pentujen kuljetuskärryt joissa on ratti ja auton ulkoinen muoto... voi EI. Sellaisen värkin kun ihana isukki tällää keskelle käytävää huutava kakara autokärriin teljettynä, niin sotkuhan siitä syntyy. Varsin nopeasti käytävälle kasaantui kunnon sumppu vihaisia kanssashoppailijoita, eikä sen kärriin teljetyn lapsen ahdinko ainakaan siinä helpottunut kun tätöset koettivat raahata autokärriä sinne sun tänne. Onpahan nyt sit kokeiltu, miltä tuntuu ryhmäperuutus viiden ostoskärrikunnan kanssa kapeata käytävää takaisinpäin. Autokärrin ja siihen köytetyn kirkuvan lapsen ohitus ei ollut mahdollista, eikä edes tavallisen kärrin kääntäminen tulosuuntaan onnistunut niiiiiin kapealla käytävällä. Varsin hupaisaa oli se. Ainakin jälkikäteen moinen huvitti jopa minua.

No ehkä minä muistan seuraavana vuonna valita eri ajankohdan ja toisen kaupparyhmittymän liiketilan. Huvittavinta oli oivaltaa kaupasta ulospäästyäni, että se melkein tärkein ostos, eli hieno sokeri unohtui. Vaikeahkoa taikoa herkullista tai edes syötävää rahkapiirakkaa ilman sokeria. Jee. Eli uusi yritys kauppaan joko tänään vähän ennen ysiä tai hullun rohkeudella voisin jättää kauppakeikan myös huomiseksi...

Tänään tulee se jännä Inhimillinen Tekijä, mutta olen niin naattipoikkiväsy, että menköön juttu digiboxiin ja katselen sen sitten kun jaksan/ehdin.

*PUUUUH*

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voi ei... mä aina kans unohdan lähestyvät juhlapyhät et millaisen kaaoksen ne aiheuttaa kauppoihin, ja kuvittelen suoriutuvani jotenkin nopeasti :)

Aiemmin mä kauhulla odotin noita itkuraivareita kaupassa ym, mut nyt kun on kaks lasta, olen ihmeissäni todennut, että raivarit on hyvin, hyvin helppo välttää ihan yksinkertaisilla toimilla, esim että ei viedä nälkäistä lasta kauppaan ja että sille välillä puhutaan jne. Ja että etukäteen sovitaan ostetaanko sitä karkkia vai ei. Meil ei ole ollut kaupparaivareita ikinä :o mä oon pyhimyskasvattaja :D:D (tai sitten on käyny vaan tuuri :D)

Vesihiisi kirjoitti...

Hih, hyvä sinä pyhimyskasvattaja ;) Minen näin lapsettomana oikein osaa muuta kuin kauhistella vierestä muutamien perheiden menoa ja meininkiä. Varmaan oikeasti minunkin kannattaisi olla vain hiljaa tästkin aiheesta, kun en oikeasti mitään aiheesta tiedä. Hyvä kuitenkin, että teillä toimii noi kaupassa käynnit hyvässä hengessä ja kivasti. :)