torstai 9. huhtikuuta 2009

Ajattelemisen aihetta

Katsoin kuitenkin eilen illalla Inhimillisen Tekijän ohjelman kaapista ulos tulleesta lesbopapista. Jokin ohjelmassa kolahti minuun tosi syvästi ja vakavasti. Vollotin eilen illalla usemmankin kerran ohjelman aikana, aihe oli kiinnostava ja tiettyjä yhtäläisyyksiä omaankin elämämääni tarinassa löytyi. Nyt on hämmentynyt olotila, että kuinka hän kertoikaan tarinaansa tietyissä kohdin ihan kuin olisi puhunut minun tarinaani minun suullani. *huokaus* Mieleni tekisi katsoa ohjelma uudestaankin, mutten nyt halua/uskalla käsitellä vielä ohjelman aiheuttamia tunteita ja todennäköisesti Hanin tulleessa tänne ennemmän tai vähemmän pysyvästi katsomme ohjelman yhdessä. Mielenkiintoista nähdä, mitä ajatuksia ohjelma hänessä mahtaa herättää...

Katselen tässä ohessa kevyttä viihdettä töllöstä, Euroviisujen esikarsintaa. Eipä voi sanoa muuta kuin mielenkiintoisia kappaleita taas on tyrkyllä. Samaten tyrkyllä on naisia varsin vähissä vaatteista, eli eipä mikään taida olla muuttunut viisuilujen parissa.

Olen täs nyt vajaan viikon testaillut tätä langatonta mobiililaajakaistaa nettikäytössä ja tämä on kyl tähän rahaan ihan ok, mutta joku on vissiin asetuksissa pielessä kun netin ollessa käyttämätömän yhteydet pimenevät itsekseen. Pitää vielä tutkia tarkemmin asetuksia. Harmittaa aina käynnistellä yhteyksiä uudelleen jokaisen pitemmän tauon jälkeen. Ruuhkaisina aikoina on havaittavissa hitauksia ja pitänee harkita olisi nopeuden nosto rahallisesti ja toiminnallisesti järkevä ratkaisu. Testaïlut siis jatkukoot.

Olen toista yötä yksin tässä talossa, alakerran herraväki lapsineen on ilmeisesti poistuneet lomilleen, joten saan hillua täällä ihan rauhassa. Hieman pelottavaa asustella taas väliaikaisesti yksin monen sadan neliön omakotitaloa. Onneksi Hani tulee jo huomenna. :)

Ei kommentteja: